papieren_draagtas_garden_marmerInspiratie van buiten

In onze nieuwe collectie draagtassen met opdruk, hebben wij inspiratie gekregen van de natuur. Voor de winkeltassen collectie hebben wij gekozen voor een mooie bloemendessin en papieren tassen met opdruk van een karakteristieke straat in Frankrijk. Ook het inpakken van cadeautjes mag niet vergeten worden, het inpakpapier met vrolijke bloemenprint is zeker de moeite waard om te bekijken.
>bekijk online

Nature verpakking 1: Flower print

papieren_draagtas_flower_orange_6De Floral draagtassen hebben een vrolijke bloemenprint. Mooi te combineren met het inpakpapier Oranje. De 250 stuks tassen met het inpakpapier is als setprijs te koop voor € 89,-.
>bestel online

Nature verpakking 2: Garden stijl

papieren_draagtas_garden_green
De papieren draagtas Garden heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Voor het inpakken van cadeautjes kan je kiezen voor de luxe Palermo geschenkzakken met kleefstrip, welke zijn gedecoreerd met groen satijn lint en cadeausticker. De drie artikelen in het voorbeeld zijn vanuit voorraad leverbaar.
>bestel online

Nature verpakking 3: Flower print

papieren_draagtas_flower_orange
Het inpakpapier Floral zal uw cadeautjes er spectaculair uit laten zien! Voor meer floral dessins, kijkt u bij inpakpapier flowers & fantasy.  Wij hebben gekozen voor een rustige uitvoering geschenkdoos in kraftbruin en deze gecombineerd met ons eigen ontwerp satijn lint met opdruk.
De geschenkdozen met lint zijn als setprijs te bestellen vanaf € 85,-.

cadeaustickers webshop

Written by Administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *