Inpakken voor Pasen

Paaseitjes inpakken, knutselen met paaskleurige verpakkingen of het meenemen van Pasen cadeautjes. In deze blog geven wij 7 verpakkingsvoorbeelden voor Pasen.

Pasen inpaktip 1:

Cadeautjes inpakken voor Pasen met hoogglans wit inpakpapier, jute koord in naturel kleur en hanglabel roze met witte sterren. Op het kaartje kan je een leuke tekst opschrijven.

Pasen verpakkingen inpakpapier wit roze

Pasen inpaktip 2:

De Pasen knutselwerken kan je gemakkelijke meenemen in deze kleine papieren tasjes. Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

winkeltasen papier bruin winkel

Pasen inpaktip 3:

Mooi lint van ribbelstof in fijne pastelkleuren. In dit voorbeeld de kleuren Soft Green (Tiffany) en Skin (licht zalmroze).

Pasen pastel lint tiffany green en skin

Pasen inpaktip 4:

Masking tape is leuk om mee te knutselen voor Pasen. Wij hebben vele pastelkleuren masking tape en andere leuke printjes verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Nu met speciale kortingsactie te koop!

Masking tape korting

Pasen inpaktip 5:

De transparante organzazakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Super handig om paaseitjes in te doen en uit te delen.

Paaseitjes inpakken zakjes organza

Pasen inpaktip 6:

Papieren zakjes hebben wij in vele kleuren, formaten en prints verkrijgbaar. Handig om lekkere hapjes voor Pasen in te verpakken.

Papieren zakjes pasen inspiratie

Pasen inpaktip 7:

Vloeipapier wordt veel gebruikt als inpakmateriaal voor vele geschenken. Wij hebben leuke printjes online staan, in onderstaand voorbeeld wit zijdepapier met lichtroze en donkerbruine stippen.

pasen inpakpapier stippen

Voor meer inpak inspiratie ga je naar onze groothandels webshop www.pacoverpakkingen.nl

Webshop Paco Verpakkingen

 

 

 

Written by Joy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *