Paco Verpakkingen stond afgelopen januari op de Webwinkel Vakdagen beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Middels dit schrijven willen wij nogmaals het beurspersoneel, de ontwerpers, de bouwers en natuurlijk alle beursstandbezoekers bedanken voor een succesvolle beurs!

Paco-ID lancering

Paco Verpakkingen presenteerde op de beurs het nieuwe concept Paco-ID, een website waar je in no-time je eigen persoonlijke verpakkingslijn kunt samenstellen. Wij bieden de mogelijkheid om online je unieke verpakking te ontwerpen. Of het nu om kleine series of grote volumes gaat, wij hebben de expertise en mogelijkheden om jouw ontwerp te realiseren. Wij zijn snel en efficiënt en zorgen voor ambachtelijk afgewerkte verpakkingen die de identiteit van jouw product, merk, winkel of webshop versterken.

Beursstand impressie

Op de beurs toonden wij vele voorbeelden en onze beursmedewerkers stonden klaar om de bezoekers van alle benodigde informatie te voorzien. Ook kregen onze standbezoekers een handige cottonbag mee! Hieronder een impressie van onze beursstand.

webwinkel vakdagen

Close-up foto’s van de beursstand

paco verpakkingen beurs

Verpakkingen nodig?

Voor meer informatie over ons assortiment kan je ook onze webshop bekijken waarop meer dan 4500 artikelen op staan. Voor persoonlijk contact kan je ons bereiken middels e-mail info@pacoverpakkingen.nl of bellen naar 020-6240347.

Webshop Paco Verpakkingen

Written by Joy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *