De verpakkingsspecialist sinds 1958. Het begon allemaal met Bob, ook de ‘oude Paco’ genoemd. Hij richtte het bedrijf op en hanteerde altijd zijn GHB-regel, Geef Het Beste. Al meer dan 50 jaar staat Paco Verpakkingen dan ook voor kwaliteit, service en prijs.

Toen Paco net begon leverde zij alleen aan fysieke winkels, internet bestond niet eens. Nu jaren later zie je dat de verpakkingswereld ook in beweging is. Naast fysieke winkels leveren wij nu aan ook online winkels. Ons assortiment wordt uitgebreid met nieuwe artikelen voor winkels en webshops zoals nieuwe dessins cadeaupapier, plastic en papieren draagtassen, lint, luxe dozen, geschenkzakken en ga zo maar door. Aan de andere kant heb je artikelen die wij jaren lang hebben geleverd, nu nog maar zelden wordt gevraagd zoals courantpapier en papierplakband.

Naast telefonisch en per fax bestellen klanten via de webshop www.pacoverpakkingen.nl. Op onze site staat ons hele assortiment en met een paar klikken zijn de artikelen gemakkelijk te bestellen. Naast ‘droge’ productinformatie willen wij onze klanten en andere geïnteresseerden graag op een andere wijze op de hoogte houden van onze kijk op de verpakkingswereld. Paco’s Weblog is het resultaat!

1 Comment

Purchase

Goedemorgen,

Hebben jullie geschenkzakjes in mat zwart papier van ca. 170 gram dik in de volgende afmetingen:
22 cm x 22 cm x 8 cm

Wat is uw prijs voor 300 stuks? En wat is de leveringstermijn?

Alvast bedankt.
Mvg,
Lies SWERTS
Purchase Administrator
TABAKNATIE NV
 +32 3 545 98 34
Lies.Swerts@tabaknatie.benn1

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *